Saturday, April 16, 2005

MTV3 ja vanhanen

MTV3 Internet: "Pääministeri Matti Vanhanen on ilmoittanut asettuvansa keskustan presidenttiehdokkaaksi. Vanhanen kertoi ehdokkuudestaan hetki sitten keskustan Uudenmaan piirin vuosikokouksessa Keravalla.
Vanhanen sanoi, ettei ole ehdokkaana "jalka jarrulla" vaan kädet ratissa. Hän sanoi, että hänen tavoitteenaan on voittaa vaalit. Vanhanen luonnehti pääministerin tehtävää äärimmäisen mielenkiintoiseksi ja haastavaksi. Presidentin tehtävä on kuitenkin poliittisen järjestelmän korkein ja arvostetuin, hän totesi.


Esimakua loanheitosta. Pääministeri myönsi, että kulunut puolitoista viikkoa on ollut hänelle yksityisasioissa raskas. Hän sanoi lehtikirjoittelun olevan sittenkin hänelle "vain paperia verrattuna siihen, mikä oikeasti on häntä viime päivinä mietittänyt.
Jos henkilökohtaiseen elämääni kohdistuneesta kiinnostuksesta etsii edes yhden myönteiseen asian, se on tämä: olen jo nyt saanut päälleni sitä, mitä myös edellisissä presidentinvaaleissa kaadettiin vuorotellen johtavien ehdokkaiden niskaan, Vanhanen sanoi."
Post a Comment